Brak odpowiedzi od administratora

Opinie o forum, propozycje zmian, uwagi dot. funkcjonowania.

Moderator: Moderatorzy


ODPOWIEDZ
Sponsor forum
Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
Jurek Plieth
Posty: 272
Rejestracja: pn lis 22, 2010 2:13 pm
Lokalizacja: Gdańsk z korzeniami kujawsko pomorskimi
Podziękował/a: 8 razy
Podziękowano: 19 razy
Kontakt:

Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: Jurek Plieth » pn lut 08, 2016 9:19 am

Witam,
27, albo 28 stycznia usiłowałem wystawić post z prośbą o pomoc w tłumaczeniu aktu z jęz. rosyjskiego. Niestety jakiś bug na forum uniemożliwiał mi to domagając się uparcie (i głupio) wstawienia roku w którym akt został wystawiony; piszę "głupio" ponieważ wszystkie pola, a więc i pole "roku" były przeze mnie wypełnione.
Wobec powyższego wysłałem PW do administratora powiadamiającą o występującym problemie; nie wiem czy to trafiło do generalnego administratora, czy do administratora tego konkretnego forum. Dość, że minęło 10 dni i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Awatar użytkownika

wicy
Posty: 1315
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 8:56 pm
Lokalizacja: Łódź
Podziękował/a: 145 razy
Podziękowano: 293 razy
Kontakt:

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: wicy » pn lut 08, 2016 9:25 am

A ja nie dostałem żadnego zapytania.
Czy problem ten nadal występuje?
Sądząc po pojawiających się postach w dziale tłumaczeń, chyba nie.
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski


dziadek_m60
Posty: 1330
Rejestracja: czw sty 27, 2011 9:52 am
Lokalizacja: Pisz, woj. warminsko-mazurski
Podziękował/a: 28 razy
Podziękowano: 599 razy

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: dziadek_m60 » pn lut 08, 2016 10:20 am

Witam
Określenie „bug” występuje w poniższych postach (nie liczę nazwy rzeki)
http://forgen.pl/forum/search.php?keywords=bug
Może to coś wyjaśni?
Nie mam bladego pojęcia co to mogło być. Posty do tłumaczenia w dziale rosyjskim sukcesywnie napływają, nie miałem również na pw żadnej wiadomości mówiącej o kłopotach z zamieszczeniem postu w dziale tłumaczeń.
Pozdrawiam
---------------------------
Bogdan Mielczarczyk
"Między Pułtuskiem a Wyszkowem"
Nazwiska: Mielczarczyk, Żołyński (a), Zdziera, Gemza, Skoczylas, Skoczeń, Sklepiński (a).
Miejscowości: Obryte, Zatory, Zambski, Pniewo.


Malgorzata2005
Posty: 116
Rejestracja: śr cze 04, 2014 4:07 pm
Podziękował/a: 117 razy
Podziękowano: 12 razy

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: Malgorzata2005 » pn lut 08, 2016 1:02 pm

Witam Jurku,
Czasami trzeba na nowo wpisać dane we wskazane pola , dzieje się tak kiedy przed wysłaniem robi się "podgląd",
takie jest moje doświadczenie; dla mnie nie jest to problem - wpisując "na nowo" dane pokazują się podpowiedzi,
a załączone liki do zdjęć sprawdzam już po "wrzuceniu" tematu.
Może to był ten problem :)

Pozdrawiam - Małgorzata
Pozdrawiam - Małgorzata

Awatar użytkownika

wicy
Posty: 1315
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 8:56 pm
Lokalizacja: Łódź
Podziękował/a: 145 razy
Podziękowano: 293 razy
Kontakt:

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: wicy » pn lut 08, 2016 2:51 pm

Malgorzata2005 pisze:Czasami trzeba na nowo wpisać dane we wskazane pola , dzieje się tak kiedy przed wysłaniem robi się "podgląd",
Rzeczywiście :|
Że też nikt tego wcześniej nie zgłaszał :mad:
Popracuję nad tym "bugiem" (czyt. bagiem) :D

Dodano po 39 minutach 12 sekundach:
Malgorzata2005 pisze:Czasami trzeba na nowo wpisać dane we wskazane pola , dzieje się tak kiedy przed wysłaniem robi się "podgląd"
Naprawione ;) (chyba)
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski


Malgorzata2005
Posty: 116
Rejestracja: śr cze 04, 2014 4:07 pm
Podziękował/a: 117 razy
Podziękowano: 12 razy

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: Malgorzata2005 » pn lut 08, 2016 5:01 pm

Witam,

Coś chyba poszło nie tak - nie mogę "wejść" w temat z bieżącej listy, musiałam "zjechać" do np.: TŁUMACZENIA, FORGEN.

Dodano po 19 minutach 57 sekundach:
Dziękuję :ok:
Pozdrawiam - Małgorzata

Awatar użytkownika

AUTOR TEMATU
Jurek Plieth
Posty: 272
Rejestracja: pn lis 22, 2010 2:13 pm
Lokalizacja: Gdańsk z korzeniami kujawsko pomorskimi
Podziękował/a: 8 razy
Podziękowano: 19 razy
Kontakt:

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: Jurek Plieth » wt lut 09, 2016 5:53 pm

wicy pisze:A ja nie dostałem żadnego zapytania.
Czy problem ten nadal występuje?
Sądząc po pojawiających się postach w dziale tłumaczeń, chyba nie.
Jeśli nie dostałeś mojego zapytania, to tylko źle świadczy o funkcjonowaniu tego podforum!
Czy nadal występuje? Nie wiem, musiałbym nowy wątek wyedytować, a nie mam w tej chwili takiej potrzeby, bo ktoś inny, gdzie indziej, pomógł mi w tłumaczeniu.

Awatar użytkownika

wicy
Posty: 1315
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 8:56 pm
Lokalizacja: Łódź
Podziękował/a: 145 razy
Podziękowano: 293 razy
Kontakt:

Re: Brak odpowiedzi od administratora

Post autor: wicy » wt lut 09, 2016 6:03 pm

Jurek Plieth pisze:Witam,
Wobec powyższego wysłałem PW do administratora /.../; nie wiem czy to trafiło do generalnego administratora, czy do administratora tego konkretnego forum. Dość, że minęło 10 dni i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Wysłałeś jakąś wiadomość, sam nie wiesz do kogo, i masz pretensje, że ktoś inny jej nie dostał. :/ Czy to świadczy o jakości działania forum?
W wysłanych PW masz obraz co i do kogo wysyłałeś.
---------------------------------------
Pozdrawiam, Witek Mazuchowski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Do Admina - opinie, sugestie, uwagi”