Pozdrawiam Henryk Grabowski

Moderator: Moderatorzy

) ale musiałabyś napisać mi jaki mniej więcej zrobić kolor oczu czy włosów !
) ale musiałabyś napisać mi jaki mniej więcej zrobić kolor oczu czy włosów ! Mam nadzieje, że się spodoba !
 Mam nadzieje, że się spodoba !

Tami pisze:Przepraszam ,że trochę zmieniam temat,ale wsród "Twoich "zdjęć dwa są z Wilna.Ci żołnierze stojący pod Katedrą/chyba dobrze rozpoznałam/ z jakiego są wojska?Może wiesz?
W innym wątku przeczytałam Twój wpis.Może "specjalisci "się wypowiedzą.
Pozdrawiam Tami

czy już przy nich coś robiłeś
  czy już przy nich coś robiłeś  . a zwłaszcza przy zdjęciach 2 i 3. Jeśli mam rację i zmieniałeś np. jasność, kontrast..... to proszę o zdjęcia ze skanera.
 . a zwłaszcza przy zdjęciach 2 i 3. Jeśli mam rację i zmieniałeś np. jasność, kontrast..... to proszę o zdjęcia ze skanera.
Owszem trochę je poprawiłem. Zrobię jeszcze raz skan i wrzucę na forumm-za pisze:
Jacku na pewno da się poprawić w znacznym stopniu Twoje zdjęcia. Chciałabym jednak wiedzieć czy to są oryginalne pliki ze skaneraczy już przy nich coś robiłeś
. a zwłaszcza przy zdjęciach 2 i 3. Jeśli mam rację i zmieniałeś np. jasność, kontrast..... to proszę o zdjęcia ze skanera.
 . Moim zdaniem to na pewno nie jest ubytek zdjęcia, rzuca nawet mały cień na czoło Pana Młodego. Zastanawiałem się czy to może nie kwiat lub jakaś ozdoba wpinana we włosy, próbowałem kolorować ale zdecydowanie według mnie najlepiej wygląda na biało. Przyjmijmy, że to ozdobna wpinka
 . Moim zdaniem to na pewno nie jest ubytek zdjęcia, rzuca nawet mały cień na czoło Pana Młodego. Zastanawiałem się czy to może nie kwiat lub jakaś ozdoba wpinana we włosy, próbowałem kolorować ale zdecydowanie według mnie najlepiej wygląda na biało. Przyjmijmy, że to ozdobna wpinka