W wątku "retuszy" wszyscy chętni, mogący poświęcić swój czas na naprawę starych fotografii, są zawsze są mile widziani.
  W wątku "retuszy" wszyscy chętni, mogący poświęcić swój czas na naprawę starych fotografii, są zawsze są mile widziani. 
Moderator: Moderatorzy

Witam! aby wyciąć babcię zdjęcie musi być większe.jacek98764 pisze: Mam pytanie. Czy idzie wykadrować jedną osobę z tego zdjęcia?
Pozdrawiam. Jacek Szajkowski

Ze zdjęcia tej jakości, to wszystko co udało mi się uzyskać.jacek98764 pisze:Witajcie!
Mam pytanie. Czy idzie wykadrować jedną osobę z tego zdjęcia?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81a ... 581f0.html
Szczególnie chodzi mi o babcię pierwszą z lewej strony z takim żabotem, która stoi przy doniczce z drzewkiem.
Pozdrawiam. Jacek Szajkowski
Witam!lechu pisze:Jolu.
Bardzo , bardzo dziękuję za takie ekspresowe naprawienie zdjęcia. Zdjęcie jest teraz śliczne.
Przepraszam, że sprawiłem kłopot jego małymi rozmiarami. Prawdę powiedziawszy nie wiem jak się to robi, żeby było większe. Proszę o wskazówki.
Pozdrawiam.
Lechu